Contacteer ons
Jo Wong

Telefoonnummer : +86-13828761858

WhatsApp : +8613828761858

Matepacking Limited

Beperkte Matepacking

Professionele Fabrikant van Zachte Verpakking voor Voedsel en Artikelen van Dagelijks Gebruik.

  • Matepacking Limited
  • Matepacking Limited
  • Matepacking Limited
  • Matepacking Limited
Grote Markt: Wereldwijd
Type Business: Fabrikant
Merken Matepacking Aantal werknemers 100~120
Jaarlijkse omzet 15000000-30000000 Opgericht Jaar 2008
Export pct 90% - 100%
Inleiding

In Augustus 2008 Huizhou China, M. Mark Shu, een verpakker met meer dan 20 jaar van ervaring in de verpakkingsindustrie, richtte Matepacking-Co., Ltd op. Zijn visie voor het bedrijf kwam uit zijn diepe en verblijvende rente in de druk en de verpakkingsindustrie en optimisme over zijn toekomstige marktperspectieven voort.

China Matepacking Limited Bedrijfsprofiel 0

Beperkte Matepacking heeft meer dan 100 werknemers. De meerderheid van hen heeft meer dan 10 jaar van ervaring in het verpakkende gebied en 40% van hen hebben een universiteitsgraad of hoger bereikt. Beperkte Matepacking legt een bepaalde nadruk
op personeel opleiding en de ontwikkeling en verstrekt een breed professioneel ontwikkelingsplatform voor zijn personeel.
 
Ons motto, „Matepacking Ltd, wijdde aan kwaliteit verpakkend“ -- is iets wij diep aan begaan en belichamen.
Wij willen vennootschappen op lange termijn met klanten over de hele wereld vestigen.
 
Onze producten zijn op brede schaal erkend door cliënten en wij heten u in onze fabriek in de Provincie van Guangdong welkom
op uw volgende bezoek aan China.

 

China Matepacking Limited Bedrijfsprofiel 1

Ons bedrijf specialiseert zich in het ontwerp, de vervaardiging, de verkoop en het onderhouden van samengestelde flexibele verpakkingsmaterialen.

Onze producten omvatten maar zijn niet beperkt tot: voedsel verpakking, high-end kosmetische verpakking, kosmetische verpakking,

Medische pakket en elektronika verpakking.

 

Specifiek aan hoogte - kwaliteits zachte pakket en kartondoos voor alles.

 

Het bedrijf is uitgerust met geavanceerde de drukmachines van de hoge snelheidsgravure,

machines van de hoge snelheids de droge samenstelling, hoge snelheidssnijmachines, de machines van de ritssluitingszak, machines van de hoge snelheids de achthoekige zak,

en inspectiemachines. Beperkte Matepacking heeft QS, ISO9001, FSSC22000 en andere verwante certificatie verkregen,

en is erkend als high-tech het Onderzoek & de Ontwikkelingscentrum van Guangdong en een eminente wetenschap van Guangdong

en technologieonderneming.

 

China Matepacking Limited Bedrijfsprofiel 2

Wij zijn overeenkomstig „kwaliteitsinnovatie om de markt te winnen, goot het goed geloofsbeheer de toekomst.“ de filosofie, strenge en uiterst nauwgezette het werkstijl, hoge rendabele producten, probeert ons beste om binnenlandse verpakkingsmaterialen van het prima merk op te bouwen. Wij bereid om de vriend en de oprechte samenwerking te maken, om briljant met over de hele wereld te creëren!

 

Geschiedenis
Dienst

Matepacking Ltd's de Beste Dienst

 

Vrije Pre-Sales/het Vrije Steekproef Merken die raadplegen

 

Matepacking Beperkte aanbieding 12 uren snelle pre-sales reactie en het vrije raadplegen. Om het even welk soort technische ondersteuning is beschikbaar voor onze klanten.

 

De vrije & Steekproef die is beschikbaar maken testen. De vrije steekproeven zijn beschikbaar, zal de vracht door kopers worden betaald.

 

7-15 Werkdagen Snelle Levering

 

Uw orde wordt verstrekt door ons, zullen wij ons beste proberen om snelle levering aan iedereen te maken.

 

 

Strikte Kwaliteitscontrole van Productie
 
a) Grondstoffencontrole

 

Bij ons loaclgebied, zijn er vele grondstoffenfabrikanten en wij houden goede verhouding met hen, hebben wij grote en stabiele aankoophoeveelheid van hen en zij waarborgen om stabiel kwaliteitsmateriaal aan ons te leveren. Zij schikten een persoon die slechts verantwoordelijk voor de productie en de levering van ons materiaal om veilige kwaliteit ervoor te zorgen.

 
b) Workshop
 
Wij hebben nu eersteklas niet-stofworkshops en elke arbeider wordt gedwongen om klemkappen en schoendekking te dragen. Alvorens zij de workshop ingaan, is er een ruimte van de luchtdouche om hygiëne te houden. Dat de schoon en veilige werkomgeving ervoor zorgt.
 
c) Kwaliteitscontrole
 
c1. QC in workshop
Vier supevisors zullen om controleren ervoor te zorgen de producten kwaliteit ontmoeten
c2. QC in verpakking
De arbeiders controleren of de pakken haar en stof alvorens verpakking bevatten te maken.
 
d) De kwaliteit klaagt
 

Als om het even welke klanten maken klaagt de kwaliteit, zullen wij forwarder het aan ons de dienstteam. Zij zullen rechtstreeks aan onze fabrieksmanager rapporteren. Gewoonlijk zullen wij een vergadering met productie, het kopen en verpakkingsafdelingen in 24 uren, houden en zullen reactie in 48 uren met en oplossing terugkoppelen.

 

Voor meer gedetailleerde informatie over onze krimpfolie, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren! Wij stemmen in met uw onderzoeken in onze e-mail: sales@matepacking.com, en verheugt zich op het werken met u.

 

China Matepacking Limited Bedrijfsprofiel 0

 

Sterkte: De sterkte van marktconcurrentievermogen, sterkte bleek om in de markt worden weerspiegeld, zijn wij test.

 

Hartstocht: Rijke geest van ons merk, de team trillende, stevige stichting, de industrievooruitzichten, duidelijke doel programmering, onze hartstocht van het meer zelfvertrouwen.

 

Team: In de praktijk ondergedompeld voor vele jaren, internationale binnenlandse en internationale industrie en beroepsbekwaamheden en professionele kwaliteiten, professionalisme en sterk en trillend.

 

Capaciteit: Test de capaciteit van de eerste stap denkt, en de capaciteit van de tweede stap van de test moet werken, is de derde stap het resultaat, liet ons stap voor stap inspectie bevestigt.

 

Visie: De belangrijke merken in de industrie is één van ons proces is ons doel om het merk te worden door werknemers, partners, consumenten, eerbied en liefde.

 

Mening: Wij taxeren terugkeer aan het personeel, hechten wij ook belang aan de belangen van de partners, besteden wij altijd aandacht aan de belangen van consumenten, geven wij meer om nuttige bijdrage tot sociaal, milieu.

Ons Team

Beperkte Matepacking heet u welkom!

 

Beperkte Matepacking brengt relevante professionele hoogste talent en technologie voor een hoogst gekwalificeerd professioneel team bijeen. Wij hebben R&D-Departement., QC Departement., Departement van de Naverkoopdienst., Productiedepartement., en Verkoopdepartement., aangezien de uitbreiding van onze zaken, wij meer vrienden welkom heten.

China Matepacking Limited Bedrijfsprofiel 0

 

China Matepacking Limited Bedrijfsprofiel 1

De opleiding is een kerncursus voor alle leden en wij zullen diverse opleiding organiseren om ons te helpen om onze capaciteiten te verbeteren en ons te laten de schoonheid van het leven vinden. Wij waarderen de tijd wij samen leren en bestuderen.

 

China Matepacking Limited Bedrijfsprofiel 2

Ons bedrijf houdt een partij om de verjaardag van onze teamleden te vieren, zijn wij niet alleen team, maar ook families.

Tijdens het gehele jaar, zal ons bedrijf verschillende activiteiten in onze teams, zoals Kerstmisdag organiseren, kunnen zij van hun kleurrijk leven genieten naast het werken.